✓ 18 års erfaring​​

​Individuelt tilrettelagt træningsforløb

✓ ​Høj faglig kompetence​

Tøv ikke med at kontakte os​

Senhjerneskade ved indre eller ydre påvirkning

Har du eller en pårørende en senhjerneskade? Hos Institut for Hjernetræning har vi specialiseret os i behandling af senhjerneskade med EEG/Neurofeedback på baggrund af QEEG-målinger samt brainmapping.

Vi holder til i Høje Taastrup mellem København og Roskilde, hvor der er nem adgang fra hele Sjælland.

Hvad er senhjerneskade?

​En senhjerneskade er en skade, man ikke er født med, men som er opstået senere i livet. Det kan være i form af en apopleksi såsom en blodprop eller som et hovedtrauma i forbindelse med et fald eller en trafikulykke.

En apopleksi opstår, når en del af hjernen bliver ødelagt på grund af hjerteinfarkt, hjerneblødning eller hjernehindeblødning. Det ramte område modtager for lidt eller slet ingen blodtilførsel, og derfor bliver neuronerne beskadiget eller ødelagt.

Et hovedtrauma sker ved et kraftig tryk eller slag mod hovedet, som påvirker skalpen og hjernen. Det er påvirkninger, som kan forstyrre hjernens normale struktur og de neurale kredsløb. Samtidig kan det også beskadige nerveceller og myelinskeder.

Træning for mennesker med skade på hjernen

Mange mennesker får hvert år varige mén efter en hovedskade, og cirka 20 procent kommer sig ikke igen. Det betyder, at de må leve med en skade på hjernen resten af livet.

Hvordan er livet med en senhjerneskade? I dag kan vi heldigvis gøre meget for at lette hverdagen for mennesker med erhvervet hjerneskade.

Vi har stor erfaring med at tilbyde vores patienter en individuel træning, som beriger deres liv i stor udstrækning. Gennem den rigtige hjernetræning og neurofeedback vil mange med hjerneskade udvikle sig. Vi står klar til at følge din udvikling fra start til slut.

Hvad er neurofeedback?

Hjernetræning og neurofeedback er en metode, som benyttes til genoptræning efter en senhjerneskade, der er opstået i forbindelse med en apopleksi eller et hovedtrauma.

Er du nervøs for bivirkningerne? Neurofeedback er en ikke-indgribende metode. Det betyder, at der ikke er nogle negative bivirkninger, så længe metoden benyttes fagligt korrekt. Du er derfor i trygge hænder, når du begynder et individuelt tilrettelagt forløb hos os.

Livet som pårørende til mennesker med erhvervet hjerneskade

Er du pårørende til et menneske med senhjerneskade? Med den rette træning kan hverdagslivet vende tilbage. Vi tilrettelægger et individuelt forløb til alle vores patienter og tilpasser træningen fra gang til gang. Som pårørende vil du opleve, hvordan det menneske, du holder af, vil genvinde nogle af sine kræfter fra tidligere.

Kontakt os for at høre mere om behandlingen

Har du brug for behandling eller rådgivning i forbindelse med en senhjerneskade? Både som patient og pårørende er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for specialiseret behandling.

​Du kan ringe til os på telefon 27 29 11 12 eller skrive til os på e-mail kontakt@hjernetraening.dk.

Skal vi kontakte dig?

OBS:

Vi foretrækker telefoniske henvendelser, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Institut for Hjernetræning

Struergade 12, ST.TH

2630 Høje Taastrup

CVR: 27844626

Kontakt os

Telefon: 27 29 11 12​

E-mail: ​​kontakt@hjernetraening.dk

​​

Facebook ​​