✓ 18 års erfaring​​

​Individuelt tilrettelagt træningsforløb

✓ ​Høj faglig kompetence​

Tøv ikke med at kontakte os​

Neurofeedback

Fra tankemylder til nærvær

Fjerner tankemylder

Fjerner åndsfraværenhed

Fjerner sløret blik

Styrker hukommelse
Styrker koncentration

Styrker overblik

Neurofeedback er en videnskabelig metode, der bygger på mangeårig teknologisk udvikling, samt neurofysiologisk og neuropsykologisk forskning på de mest kendte universiteter i USA, f.eks. UCLA. Man kan sammenligne neurofeedback med det at lære at cykle. Når vi lærer at cykle modtager hjernen feedback om hvornår vi holder balancen, mens vi balancerer på to hjul. På et tidspunkt er det ikke længer nødvendig at tænke over hvordan man holder balancen når man cykler – det er bare noget man gør, og det at cykle er blevet en ny færdighed. Sådan fungerer det også med neurofeedback.

Neurofeedback er en højteknologisk tilgang til behaviouristisk adfærdsterapi. Hvor vi gennem traditionel adfærdsterapi får feedback på ens observerbare adfærd, får man gennem neurofeedback,

feedback på ens hjerneaktivitet som både ligger til grund for ​vågenheds- og opmærksomhedsniveau, emotioner, opfattelse, hukommelse, tænkning, koncentration og handling,​Ved at give feedback på hjerneaktiviteten frem for på ​observerbar adfærd, står vi pludselig med en metode som er meget dybdegående og vidtfavnende, da man nu får et værktøj til at kunne regulere blodtryk, vågenhed/arousal, uhensigstmæssige emotioner og tankemylder, samt styrke bl.a. hukommelse, koncentration og overblik.

Institut for hjernetræning benytter sig af det nyeste og mest avancerede neurofeedback-udstyr der findes på markedet, En 8 kanalers ProComp Infinit og softwaret Infiniti.

​Neurofeedback er en træningsmetode hvor man træner hjerneaktiviteten. Under træningen har man elektroder på hovedet som måler hjernens elektriske aktivitet. Gennem en forstærker sendes dataene over til en computer, og vises på computerskærmen som hjernebølger (svingninger pr sekund).​

På omputeren er der indlagt et avanceret software der giver feedback på hjernebølgerne i form af musik, lyde og/eller computeranimationer. 

Her igennem bliver det muligt at opsætte nogle træningsprogrammer hvor man træner på at øge nogle hjernebølger og hæmme andre.

​Træningen handler om at finde ind til den mentale tilstand hvor den ønskede hjerneaktivitet kommer over et bestemt niveau, og den uønskede hjerneaktivitet kommer under et bestem niveau. 

Når det lykkes at komme ind i denne tilstand, bevæger animationen sig og/eller musikken kører. I det man kommer ud af tilstanden ændrer hjerneaktiviteten sig, og computeranimationen og/eller musikken standser.

Meningen er at man efter gentagen træning, kender den mentale sindstilstand så godt at man kan vælge at gå ind i den uden hjælp fra softwaret.

Skal vi kontakte dig?

OBS:

Vi foretrækker telefoniske henvendelser, men du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Institut for Hjernetræning

Struergade 12, ST.TH

2630 Høje Taastrup

CVR: 27844626

Kontakt os

Telefon: 27 29 11 12​

E-mail: ​​kontakt@hjernetraening.dk

​​

Facebook ​​